|
|
#1 |
|
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 17.04.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
Порадьте магазин із спортивним одягом, де можна купити дійсно якісні спортивні речі. Хочу на зиму купити теплі спортивні костюми для себе та для дружини.
|
|
|
|
| Реклама на форуме | |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Прохожий
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 19.04.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
Замовити чоловічий та жіночий спортивний одяг ви можете тут https://exi.ua/zhinochyi-sportyvnyi-odiah . Товар дійсно якісний. Тканина не кошлатиться, манжети не розтягуються, колір виробу зберігається, навіть якщо ви часто перете. Головне дотримуватися рекомендацій щодо прання. У мене з того магазину є і теплі речі і літні, всі у гарному стані, попри те, що я їх купував вже трохи давно.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 17.04.2023
Супер! Бо в більшості зараз продають вироби з не дуже якісної тканини. Ну і стосовно прання це теж дуже важливо. Адже хочеться, щоб одяг виглядав красиво, а не запраним.
|
|
|
|
| Реклама на форуме | |
|
|
|