![]() |
#1 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Де в Києві чи в Україні можна купити якісний корм для собак, щоб був великий вибір і за нормальними цінами. Мій хаскі Рекс дуже активний, і йому потрібен поживний раціон із високим вмістом білка та вітамінів. Уже мав неприємний досвід купівлі в маленьких зоомагазинах, де товар виявився простроченим або з пошкодженим пакуванням. Хочу знайти перевірене місце, де можна замовляти з упевненістю, що корм буде свіжим, а доставку здійснять швидко. Цікавлять як сухі, так і вологі варіанти, а також спеціальні формули для активних собак.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Якщо тобі потрібен якісний корм для Рекса, раджу орієнтуватися на відомі бренди, які мають офіційні поставки в Україну. Так ти зможеш уникнути підробок і сумнівних партій. Зараз багато інтернет-магазинів працюють по всій країні, і можна обрати корм, який підходить саме для активних порід.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я розумію, що для Рекса потрібно підбирати корм дуже уважно, бо від цього залежить його енергія та здоров’я. Тепер питання лише в тому, де замовити, щоб і вибір був широкий, і якість гарантована, і ціна адекватна.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Щоб не витрачати час на пошуки та уникнути неприємних сюрпризів, можу порадити Зоомагазин Лохматик. Я замовляю там корм для своїх лабрадорів уже кілька років і завжди залишаюся задоволена. Вони пропонують величезний асортимент сухих і вологих кормів для собак купити в Києві та Україні https://lohmatik.com.ua/sobaki/korm-...?ocf=F1S0V1614 від перевірених брендів, включно з формулами для активних собак. Працюють напряму з офіційними постачальниками, тому ризик підробки фактично відсутній. Завжди отримую свіжий товар, з правильним терміном придатності та надійним пакуванням. Доставка швидка, а на сайті часто бувають акції та знижки, що дозволяє економити без втрати якості. Приємний бонус — можна замовляти як по Києву, так і по всій Україні, тож навіть під час поїздок я не хвилююся, що залишу собак без звичного харчування. Для Рекса там точно знайдеш ідеальний варіант.
![]() |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|