![]() |
#1 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Планую поповнити асортимент магазину еко-сумками. Основна вимога — вони повинні бути не тільки екологічними, але й стильними, адже мої клієнти надають перевагу модним і водночас практичним речам. Думаю зробити закупівлю оптом, але цікаво почути думки: на що варто звертати увагу при виборі таких сумок? Де знайти стильні еко сумки за доступними цінами? І як не прогадати з дизайном?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Якщо ти шукаєш стильні еко сумки https://the-blub.com/collections/shopery то я можу порекомендувати кілька важливих моментів, на які варто звернути увагу. По-перше, це матеріал. Найкраще виглядають сумки з льону або бавовни, бо вони поєднують в собі і міцність, і стиль. Льон має більш натуральний вигляд, а бавовна більш м’яка на дотик, що робить її приємною у використанні. По-друге, дизайн. Зараз у тренді мінімалізм, тому раджу вибирати моделі без зайвих деталей, з простими принтами або без них взагалі. Я замовляв сумки у The Blub, і можу сказати, що вони пропонують великий вибір кольорів і стилів. Від класичних чорних і білих до яскравих варіантів, таких як зелений, рожевий чи блакитний. Крім того, можна замовити індивідуальний дизайн з логотипом твого бренду. Це допомагає не лише виділитися на ринку, але й створити впізнаваний стиль.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 25.05.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Обирайте сумки з практичними функціями: міцними ручками, зручними застібками або застібками на кнопках, додатковими кишенями для організації простору.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 21.04.2021
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я не люблю дуже маленькі сумочки, завжди обираю універсальні варіанти, щоб і на вечірній вихід підходили, й для повсякденного використання. В магазині На плечі сумки naplechi.com собі замовила. Тут дуже гарний асортимент та якість аксесуарів відмінна. Перегляньте всі наявні в магазині товари та зможете точно щось підібрати для себе.
![]() |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|