![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 05.02.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Привіт усім! Маю невеличкий готель і хочу додати щось особливе для гостей, щоб зробити їхній відпочинок ще приємнішим. Думаю над створенням міні СПА зони, але не знаю, з чого почати. Можливо, хтось із вас вже робив подібне і може порадити щось корисне? Дякую за будь-які поради!
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Наставник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 07.09.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Це точно зробить відпочинок гостей незабутнім. Як власник невеличкого готелю, я раджу звернути увагу на чани та купелі. Вони створюють унікальну атмосферу релаксу та допомагають зняти стрес. Якщо шукаєте якісне рішення, рекомендую продукцію від виробник чанів та СПА купелей Relax Tub https://www.relaxtub-ua.com/ . Вони пропонують різноманітні моделі, які відповідають найвищим стандартам якості. Матеріали, які вони використовують, дуже надійні та екологічно чисті. Наші гості просто в захваті від нової СПА зони, і я певен, що ваші теж будуть у захваті!
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|