![]() |
#1 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Планую придбати гравійний велосипед і наразі розглядаю різні варіанти. Я новачок у цьому, тому мені потрібна допомога від досвідчених велолюбителів. Чи можете ви порекомендувати, на що звернути увагу при виборі гравійного велосипеда? Бюджет у мене обмежений, але хотілося б отримати якісний варіант, який прослужить кілька років. Цікавить також ваш особистий досвід і які марки велосипедів варто розглянути.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Рада бачити, що ти вирішив долучитися до нашого велоспільноти. Гравійні велосипеди – це чудовий вибір, особливо для тих, хто хоче кататися як по шосе, так і по бездоріжжю. З власного досвіду можу сказати, що важливо звернути увагу на раму і вилку, краще брати з алюмінію або карбону. Також варто приділити увагу трансмісії та гальмам, гідравлічні дискові гальма – це те, що дійсно може поліпшити твій досвід їзди.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я вже розглядав кілька варіантів з алюмінієвою рамою, вони дійсно виглядають надійно. З трансмісією та гальмами поки що не визначився, але твої поради дуже допомогли. Що скажеш про покришки? Чи варто відразу брати більш широку гуму для гравію, чи стандартних вистачить? І які бренди можеш порекомендувати, щоб не переплатити за марку, але отримати якість?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 | |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Цитата:
Якщо ти серйозно розглядаєш покупку гравійного велосипеда, рекомендую звернути увагу на модель Marin Gestalt https://veliki.com.ua/ua/goods_marin-gestalt-28.htm цей велосипед має відмінну репутацію серед велолюбителів завдяки своїй надійності і чудовому співвідношенню ціни та якості. Можеш переглянути детальний опис і характеристики в інтернет магазині Veliki. Там великий вибір товарів, що важливо - всі велосипеди з офіційною гарантією. Швидка доставка по Україні теж є великою перевагою. Що стосується покришок, то ширші покришки дійсно краще підходять для гравійних трас, забезпечують більше зчеплення та комфорт. Перевір також, чи є можливість встановити різні розміри покришок на обрану модель, це додасть гнучкості у використанні велосипеда. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 26.04.2023
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() До сих пор планируешь?) По-моему, ты уже долгое время делаешь это.
Я бы не стал так поступать, серьёзно. |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|