![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 04.10.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 2 раз в 2 сообщениях |
![]() Привіт друзі! Я хочу поділитися з вами своїм досвідом подорожі автобусом Харків - Київ. Нещодавно мені довелося зробити цей маршрут і я вибрав для цього компанію "ЗС7". Хочу відразу відзначити, що мій вибір виявився дуже вдалим.
Перше, що мене порадувало – це зручний розклад. Автобуси відправляються щодня у різний час, тому можна вибрати зручне для себе. Я вибрав рейс о 9-й ранку, щоб не поспішати і встигнути всі справи до від'їзду. Коли я прийшов на автовокзал, мене зустрів ввічливий та привітний водій. Він допоміг мені з багажем та запропонував зручне місце для сидіння. Автобус був чистим та комфортним, що одразу створило приємну атмосферу для поїздки. Поїздка пройшла дуже комфортно та швидко. Водій їхав обережно, не створюючи дискомфорту для пасажирів. Також були запропоновані прохолодні напої та перекусити можна було будь-якої миті поїздки. Особливо хочу відзначити ціну на квитки. Вона виявилася дуже доступною і не сильно вдарила по моєму бюджету. До того ж, я придбав квитки онлайн на сайті https://zs7.com.ua/kharkiv-kyiv/, що зекономило мені час та нерви. Загалом я залишився дуже задоволений поїздкою автобусом Харків - Київ з компанією "ЗС7". Хочу порадити всім, хто планує поїздку цим маршрутом, обирати саме цю компанію. Зручний розклад, комфортні умови, ввічливий персонал та доступна ціна – все це робить поїздку приємною та безпечною. Не сумнівайтесь, обирайте "ЗС7" та насолоджуйтесь поїздкою на автобусі Харків – Київ. Я впевнений, що і ви залишитеся задоволеними і рекомендуватимете цю компанію своїм друзям і знайомим. Дякуємо за увагу та приємної поїздки! ![]() |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|