![]() |
#1 |
Наставник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 07.09.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Ми нещодавно завели індиків і тепер шукаємо найкращі поради щодо їх годування. Чим краще годувати, щоб вони добре росли і були здорові? Якісь особливі поради щодо раціону або режиму годування? Буду дуже вдячний за ваші поради та досвід!
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 05.02.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Індиків годувати досить цікаво, адже вони потребують збалансованого раціону. З власного досвіду можу сказати, що портал Папуга Інфо https://papugainfo.com.ua/ став для мене справжньою знахідкою. Там є дуже корисні статті про свійських птахів та сільське господарство, які допомогли мені визначитися з раціоном. Основне, що треба знати: індики потребують високопротеїнового корму, особливо на перших етапах росту. В їх раціоні повинні бути зернові, зелень, овочі та спеціальні добавки для птахів. Важливо також слідкувати за якістю води і регулярно її змінювати. Крім того, індичата люблять їсти часто, тому корм має бути доступним протягом дня.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|