![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 07.09.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Хотів би запитати, які зараз середні ціни на ремонт комп'ютерів у Києві? Мій комп'ютер почав видавати дивні звуки, і я думаю, що щось зламалося. Не хотілося б переплачувати, тому буду вдячний за поради та рекомендації щодо вартості послуг. Дякую!
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 05.02.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я нещодавно проходив через подібну ситуацію з моїм комп'ютером. У мене теж були проблеми зі звуками, і я вирішив звернутися до сервісу Комп Мастер Центр. Вони запропонували якісний та професійний ремонт комп'ютерів Київ за дуже розумними цінами. Фахівці швидко діагностували проблему з вентилятором та замінили його. Вартість послуг була справді адекватною, і я залишився дуже задоволеним результатом. Рекомендую звернутися до них, вони дійсно вміють зробити все на високому рівні!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Прохожий
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 23.07.2024
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|