![]() |
#1 |
Наставник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 07.09.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Хочу перекрити дах будинку металочерепицею, але не можу вирішити, яку саме обрати. Хотілося б знайти щось якісне і довговічне. Чи є у вас поради щодо брендів або місць у Рівному, де можна придбати надійну металочерепицю? Дякую!
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 05.02.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Вітаю! Ми нещодавно перекривали дах і вирішили взяти металочерепицю від компанії RUUKKI – це фінський бренд з відмінною репутацією. Придбали всі матеріали в будівельному магазині "ПЕРШИЙ ДІМ" у Рівному. Вони мають великий вибір якісної металочерепиці і інші будівельні матеріали Рівне https://www.1d.ua/rivne/uk/ . Обслуговування на високому рівні: допомогли вибрати, проконсультували, а доставка була швидкою. Якість металочерепиці дуже задовільна, вона стійка до погодних умов і виглядає чудово.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Прохожий
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 24.11.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Металочерепи́ця, бляходахівка — покрівельний матеріал з бляхи, вкритої полімерним матеріалом, профільованої форми у вигляді черепиці/дахівки.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 23.08.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Для перекриття даху металочерепицею важливо обрати надійний і довговічний бренд. Я б порадив звернути увагу на металочерепицю Ruukki https://gise.com.ua/metalocherepytsia-ruukki/ . Вона відома своєю якістю та довговічністю. Я особисто замовляв таку черепицю в інтернет-магазині "Житлосервіс" і був дуже задоволений результатом. Вони мають широкий вибір продукції і хорошу репутацію у Рівному. Відвідайте їхній сайт або магазин для більш детальної інформації.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|