![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.06.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Доброго дня! Мій балкон потребує капітального ремонту, але я не знаю, з чого почати. Можливо, хтось може порадити компанію у Львові, яка спеціалізується на ремонті балконів?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
Этот пользователь сказал Спасибо AlinaMoskalenko за это полезное сообщение: |
Marfa (31.08.2024)
|
![]() |
#2 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 23.08.2020
Поблагодарил(а): 2 Поблагодарили 3 раз(а) в 3 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Теж цікавлюся.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.06.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цитата:
Вітаю! Якщо ваш балкон потребує ремонту, рекомендую звернутися до компанії "Львівський балкон" - https://lvivskiy-balkon.lviv.ua/ukr/...-d-klyuch.html Вони спеціалізуються на ремонті балконів у Львові, пропонуючи комплексний підхід: від оцінки стану до повного відновлення конструкції. Їхні фахівці виконують усі необхідні роботи, включаючи утеплення, встановлення нових віконних систем, оздоблення зовнішніх та внутрішніх поверхонь, а також монтаж даху за необхідності. Використовуються лише якісні матеріали, що забезпечує тривалий термін служби відремонтованого балкона. Ви можете зателефонувати за номером 063 6341221, щоб дізнатися більше про можливості ремонту вашого балкона та отримати індивідуальну консультацію. |
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|