![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Я тут новенька у Києві і дуже хочу відвідати якусь чудову кондитерську, де можна посмакувати справжніми делікатесами. Може, хтось із місцевих зможе порекомендувати місце з унікальним асортиментом та оригінальним інтер'єром?
Последний раз редактировалось АнимеГирл, 09.09.2024 в 22:02. |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Советник
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Вибір кондитерських у Києві дійсно великий і різноманітний. Якщо ви шукаєте щось особливе, вам може сподобатися місце, де пропонують різноманітність тортів та десертів, приготованих за унікальними рецептами. Зверніть увагу на райони, що відомі своїми кулінарними традиціями. Чи маєте ви улюблені види випічки чи десертів, які б ви хотіли спробувати?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Дружище
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Мені особливо подобаються французькі десерти, такі як макарони та еклери. Я дійсно в пошукала чогось незвичайного і оригінального, що може стати моєю маленькою втечею від повсякденності. Якщо ви знаєте місце, де є відмінний вибір таких десертів, будь ласка, поділіться!
Последний раз редактировалось АнимеГирл, 09.09.2024 в 22:02. |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 | |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цитата:
Інтер'єр цієї кондитерської створює атмосферу старого світу, з дерев'яними полицями та антикварними вітринами. Вони також нерідко проводять майстер-класи з випікання, де можна навчитися готувати щось особливе. Я впевнений, що вам тут сподобається. ![]() |
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|