![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 07.09.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Хто користується iPad? Думаю про оновлення свого старого планшета і не знаю, чи є сенс брати новий iPad. Чи справді він такий зручний для роботи і навчання, як про нього кажуть? Чи, може, краще взяти щось інше? Поділіться досвідом, будь ласка.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 05.02.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Точно варто звернути увагу на iPad 10.9 . Я собі нещодавно вирішив купити Apple iPad в AppLab https://app-lab.store/computers-and-laptops/ і залишився дуже задоволений. Вони мають широкий вибір моделей — від базового iPad до потужного iPad Pro. У мене, наприклад, iPad Air, і він ідеально підходить для всього: і фільм подивитися, і документи попрацювати, і навіть ігри поганяти. Плюс у них ще й гарантія річна від виробника, а якщо раптом щось трапиться, AppLab надає додаткову гарантію на три місяці. Ще й обміняти старий планшет можна — взяв і одразу оновився на новий. Мені дуже сподобалося, що в них магазини в Києві, Харкові, Дніпрі та Одесі, тому навіть якщо що — можна просто заїхати і вирішити всі питання.
![]() Последний раз редактировалось Olesh, 19.09.2024 в 23:03. |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|