![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 05.02.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Як можна зрозуміти, що у мене карієс? Бо щось наче почало турбувати, але я точно не впевнений. Чи це завжди супроводжується болем? Чи є якісь інші ознаки, щоб не пропустити момент і не запускати цю справу?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 07.09.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() О, карієс — це не завжди одразу біль. Спочатку можуть бути такі маленькі білі або темні плями на зубах, які здаються нічим не важливим. А ще може з'являтись чутливість на холодне або солодке — коли з'їдаєш морозиво, а зуби неприємно "стріляють". Це перші сигнали, які не варто ігнорувати. Якщо вже щось підозрюєш, то краще сходити на консультацію. У стоматологічній клініці D.Ante тобі швидко все перевірять і скажуть, що до чого. І, до речі, карієс лікування ціна https://dante.com.ua/dental-therapy-...ariyesu-zubiv/ у них досить адекватна, так що не доведеться відкладати через це. Не тягни — здоров'я зубів варте уваги!
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|