![]() |
#1 |
Прохожий
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 19.04.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Друзі, підкажіть, будь ласка, де можна знайти відповіді по англійській мові, особливо по граматиці. Син часто плутається в правилах, а я вже й не пам'ятаю все. Може, є перевірені сайти або ресурси, де можна знайти ГДЗ для 5 класу? Буду вдячний за будь-яку пораду!
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 02.07.2024
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Та я сама користуюся ГДЗ для перевірки, бо не завжди є час сидіти і вчити разом. Головне, щоб це було в міру. Якщо шукаєте щось конкретне по граматиці, ось перевірений ресурс з відповідями для 5 класу «відповіді з граматики 5 клас Карпюк К. » – https://11gdz.com.ua/5-klas/anglijsk...pjuk-2022.html .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Прохожий
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 19.04.2023
![]() Дякую всім за поради та підтримку! Дуже допомогли з вибором ресурсів для вивчення англійської мови. Тепер зможу краще допомагати синові з домашніми завданнями. Ви справжні помічники!
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|