|  29.10.2024, 15:10 | #1 | 
| Ангел во плоти      Участник форума Регистрация: 13.04.2020 
					Сообщения: 872
 Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |  Вибір холодильних вітрин для м'ясного магазину Відкриваю м'ясний магазин і задумався про вибір холодильних вітрин, які будуть використовуватись під різні види м'яса та ковбас. Хотілось би, щоб їх було зручно чистити та щоб вони тримали температуру стабільно, адже м'ясо – продукт, який швидко псується. Вибір великий, але які ж насправді будуть найнадійніші? | 
|   |   | 
| Реклама на форуме | |
|  | |
|  29.10.2024, 15:36 | #2 | 
| Дружище      Участник форума Регистрация: 29.04.2020 
					Сообщения: 417
 Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |   В мене свій досвід з холодильними вітринами Magrest – доволі задоволений. М'ясо тримає в ідеальній температурі, а вітрина виглядає естетично, що для м'ясного бізнесу взагалі дуже важливо. Тож, якщо обираєш для магазину, холодильні вітрини для магазинів https://magrest.com.ua/product-categ...i-cooles-deck/ від Magrest – надійний варіант. Вони ще і легко миються, все зроблено з якісних матеріалів, які витримують постійне користування та зберігають гарний зовнішній вигляд. Рекомендую звернути увагу саме на них, це справді допомагає створити гарне враження для покупців. | 
|   |   | 
| Реклама на форуме | |
|  | |