![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 07.09.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Привіт усім! Мені потрібна ваша порада. У мого друга скоро день народження, і я хотів би його якось оригінально і з душею привітати. Стандартні "вітаю і всього найкращого" не зовсім те, що хочеться. Може, хтось знає, де знайти щось цікаве і не банальне? Хочу, щоб він точно відчув, що я старався.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 05.02.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Якщо шукаєш щось особливе, то обов'язково заглянь на сайт Вітайко. Там можна знайти привітання з днем народження , які дійсно не залишать байдужими. Вони зібрали багато цікавих і не шаблонних текстів, від веселих до суперзворушливих. Мені це дуже допомогло, коли я привітав свою куму — вона була просто в захваті! Там ще є красиві листівки, які можна швидко завантажити і надіслати. Це зручно, бо все готове, треба тільки обрати те, що тобі підходить. Усі ці вітання — це саме те, що допомагає передати справжні почуття, і твій друг точно оцінить твої старання!
Последний раз редактировалось Olesh, 26.11.2024 в 23:59. |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|