![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.06.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Моя перша зустріч з ФотоБум https://fotobum.com.ua/ була дуже приємною. Я замовляла кілька персоналізованих сувенірів — кружки з фотографіями для друзів. Результат просто вражаючий! Друк на продукції дуже чіткий і кольори виглядають живими. Кружки були готові швидко і на вигляд не відрізняються від магазинних варіантів, хоча це був персоналізований продукт. Задоволення від результату просто неймовірне!
Пізніше я зверталася до ФотоБум для виготовлення сувенірів для корпоративу. Нам виготовили футболки та ручки з логотипом компанії. Усі колеги залишилися в захваті від якості та дизайну. Продукція виглядала стильно і професійно, а футболки були дуже зручні. Такий подарунок не тільки порадував, але й став чудовою рекламою для нашої компанії. Я абсолютно впевнена, що буду звертатися до ФотоБум знову, адже вони знають, як створити не тільки красиві, а й якісні сувеніри, які точно сподобаються. Це ідеальний вибір для будь-якої події, будь то подарунок для близьких чи корпоративний сувенір для колег. Рекомендую всім! |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|