![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 05.02.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Привіт! Хто має досвід споживання артезіанської води? Чи дійсно вона корисніша за звичайну воду з крана? Багато чув про її мінеральний склад, але хочеться зрозуміти, чи це реально впливає на здоров’я, чи просто маркетинговий хід. Дайте знати, хто знає, буду вдячний!
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 07.09.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Можу сказати з власного досвіду — артезіанська вода, особливо така, як "Орільська" https://www.orilska-voda.com.ua/ , має величезну користь для здоров’я. Вона видобувається з глибоких свердловин, і це означає, що її склад природно очищений від шкідливих речовин. Наприклад, у ній зовсім немає нітратів, амонію та інших домішок, які можуть бути у воді з-під крана. Замовляю через доставку питної артезіанської очищенної води у Дніпрі, і можу сказати, що помітив покращення самопочуття. Вода "Орільська" багата корисними мінералами, як кальцій та магній, які підтримують здоров’я кісток та імунітету. Плюс, її смак зовсім інший — легкий, без будь-якого присмаку. Рекомендую спробувати!
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|