![]() |
#1 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Накидайте відгуків на крутих і перевірених інтернет-провайдерів. Буду вдячний якщо Поділіться своєю думкою в коментарях, щодо таких компаній.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Добрий вечір. Я давно користуюся послугами Укртелеком https://ukrtelecom.ua/internet/ саме цей інтернет провайдер мене влаштовує повністю, можу і Вам сміливо їх радити, більше інформації дивіться на їхньому сайті. У мене зараз тарифний план "простий", мені він дуже подобається, підходить. Ще в компанії приємна підтримка, яка постійно на зв'язку і допомагає з усіма неполадками і проблемами.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Вау! Так держать.
|
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Прохожий
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 02.09.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() мне нравится провайдер наш нет
![]() |
#5 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 23.08.2020
Поблагодарил(а): 2 Поблагодарили 3 раз(а) в 3 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я користуюсь послугами IPnet, вже десь пів року використовую їх безлімітний інтернет https://ipnet.ua/rates/internet Тепер можу сказати, що це реально крутий провайдер. Підключив їхній GPON, і з того часу не маю жодних проблем. Інтернет працює стабільно, навіть коли всі в будинку на зв'язку. Не раз робив тест швидкості, і результат завжди відповідає заявленим характеристикам. Ще мені сподобалась їхня техпідтримка — швидко реагують і вирішують питання. Якщо шукаєте перевіреного провайдера, раджу звернути увагу на IPnet. Впевнений,- вам сподобається!
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|