![]() |
#1 |
Падший ангел
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Хто читав книги про схуднення без радикальних дієт і "танців з бубном"? Поділіться, будь ласка, своїм досвідом: чи є література, яка реально допомагає розібратись у собі, знайти мотивацію і поступово змінити звички? Що спрацювало для вас? Також цікавить, де можна замовити якісні видання на цю тему.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 2 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Я читав одну книгу, де автор дуже просто і без жодного тиску пояснює, як змінити харчові звички. Мені найбільше сподобалася ідея про маленькі зміни – наприклад, просто почати пити більше води чи зменшити порції, не змінюючи раціон радикально. Це реально працює, бо я так поступово скоротив споживання солодкого. Замовляв книгу через інтернет, і вона прийшла дуже швидко. Упаковка якісна, тож нічого не пошкодилось.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 15.05.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я теж шукав щось, що допоможе схуднути, без цих усіх "їж одне яблуко на день". Знайшов книгу, яка розповідає, як важливо правильно розуміти себе і свій апетит. Там багато цікавого про психологічні причини переїдання, і це мені допомогло. Читати легко, бо автор подає все на прикладах із життя. Купував її в інтернет-магазині, якість друку чудова, а доставка була навіть швидшою, ніж я очікував.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 | |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Цитата:
Скажу так: ця книга реально змінює підхід до всього. Не тисне на психіку типу «ти винен, що товстий», а допомагає зрозуміти, чому так виходить і що з цим робити. Особливо сподобалась частина про формування звичок – почав записувати свої досягнення, навіть якісь дрібниці, і це дуже мотивує. Зараз без стресу п’ю більше води, їм менше сміття, і це реально працює. Раджу всім, хто хоче повільно, але впевнено змінити себе. І замовляйте у них, бо там ще купа крутих книг на схожу тему. ![]() |
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|