![]() |
#1 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 19.01.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Друзі, шукаю поради. У мене хронічна тривожність і порушення сну. Лікарі радять спробувати продукти з канабісу, багаті на CBD, бо вони мають м’який терапевтичний ефект. Але я нічого не знаю про медичні сорти коноплі. Які саме варто вирощувати вдома для таких цілей? Чи існують легальні способи замовлення медичних насіння в Україні? І чи реально знайти якісні сорти без вмісту великої кількості ТГК, які не «накривають», а дійсно розслабляють?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Прохожий
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.03.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Так, звісно, існують медичні сорти з високим вмістом CBD і мінімальним ТГК — саме для таких потреб, як у тебе. Зазвичай це фемінізовані гібриди, які не викликають сильного психоактивного ефекту, але мають потужну релаксаційну дію. Особисто я вирощував сорт CBD Therapy та Candida — обидва чудово знижують тривожність. Якщо шукаєш перевірене місце, то рекомендую перейти за посиланням є спеціальний розділ з медичними сортами. Errors Seeds — це один із найбільших інтернет-магазинів насіння коноплі в Україні. У них є гібриди, CBD-домінантні сорти, і все це з детальними описами. Доставка швидка, оплата зручна, є післяплата. А головне — якість насіння висока, тому точно отримаєш те, що очікуєш.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|