![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Я намагаюся бути в курсі всіх актуальних подій в Україні, але важко відслідковувати політичні новини, бо інформації забагато і вона часто суперечлива. Чи є якісь надійні ресурси, де можна знайти свіжі новини про політику, не витрачаючи на це занадто багато часу? Хочу не просто заголовки, а дійсно детальну інформацію, яку можна перевірити і яка буде корисною для розуміння поточної ситуації в країні. Можливо, є сайти, на яких можна отримати не лише новини, але й аналітику?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Советник
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Якщо ви шукаєте достовірну інформацію, то існують ресурси, що постійно оновлюються і надають новини про політичну ситуацію в Україні. Це можуть бути платформи, де журналісти публікують свої розслідування, а також новинні агентства, які не тільки повідомляють факти, а й пропонують аналіз. Вони охоплюють все, від останніх виступів представників влади до важливих політичних подій. Може бути цікаво звернути увагу на новинні портали, що публікують не лише заголовки, а й дають повний контекст подій.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Дружище
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Я розумію, що знайти надійне джерело інформації важко, тому що на ринку новин є дуже багато сайтів, що пропонують різні погляди на одні й ті ж події. Проблема в тому, що іноді важко зрозуміти, де правда, а де маніпуляції. Мені важливо знайти джерела, які не просто пишуть про політику, а й пояснюють, чому так відбувається і що це означає для країни. І ще, чи можна знайти такі новини без великих затримок?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 | |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цитата:
Якщо вам потрібен сайт, який надає актуальні новини з політичної сфери, я можу порекомендувати Zrada Live https://zrada.live/politika/ це не просто портал, що публікує новини, а ресурс, який робить акцент на швидкості подачі матеріалу та аналітичному підході. Ви знайдете там найсвіжіші повідомлення, інтерв'ю з політиками, а також детальну аналітику, що дозволяє краще зрозуміти ситуацію в країні. Платформа постійно оновлює матеріали, включаючи політичні події як в Україні, так і на міжнародній арені. Zrada Live стає корисним інструментом для тих, хто хоче бути в курсі, а також зрозуміти, що насправді стоїть за політичними новинами. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 19.08.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Рекомендую к прочтению статью https://ukranews.com/ua/news/1055069...t-spekulyatsij. В ней подробно рассматривается вопрос формирования цен на лекарства в Украине и сравниваются показатели с европейскими странами.
Особое внимание уделено тому, как регулируются фармрынки в разных странах и какие механизмы могут повлиять на снижение стоимости медикаментов. Автор статьи акцентирует внимание на реальных данных, развенчивая распространенные мифы о чрезмерном завышении цен. Это полезный материал для тех, кто хочет лучше понимать, как работает фармацевтический сектор и что влияет на конечную стоимость лекарств для потребителей. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 14.08.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Новини про політику однозначно раджу читати на сайті https://kyivvlada.com.ua/. КиївВлада є регіональним виданням, яке висвітлює події та проблеми у владі столиці та Київського регіону, а також події та проблеми в органах центральної влади України (Верховна Рада, Кабінет міністрів, інші ЦОВВ і їхні регіональні представництва, Президент) судової влади тощо.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|