![]() |
#1 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 08.11.2022
Поблагодарил(а): 2 Поблагодарили 3 раз(а) в 3 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Моя кішка дуже вибаглива до місця для сну. Купувала їй різні лежаки, але або вони були незручні, або не відповідали її настрою в різні пори року. Хочу знайти щось, що буде комфортним у будь-який сезон, не займатиме багато місця та легко очищуватиметься. Можливо, у когось є ідеальний варіант?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 08.11.2022
Поблагодарил(а): 4 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Розумію вас, моя кішка теж довго не могла знайти ідеальне місце для сну, поки я не придбав лежак GF Champion "Зима-Літо" на Stok.Top. Він має двосторонній дизайн: одна сторона прохолодна для літа, інша – тепла для зими. Лежаки та хатинки цього бренду виготовлені з якісних матеріалів, а знімний чохол полегшує догляд. Це ідеальний вибір для котів, які люблять комфорт, адже лежак легко адаптується до зміни температур. Тепер моя кішка завжди спить у ньому та виглядає абсолютно щасливою.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|