![]() |
#1 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Друзі, порадьте магазини, де я зможу знайти та купити цікаві книги онлайн? Бо не маю часу ходити по книгарнях для вибору, буду вдячний. Що з останнього читали?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Я завжди захоплювалася детективами, і коли шукаю нову книгу, мені важливо, щоб сюжет тримав у напрузі з першої до останньої сторінки. Саме такою для мене стала «Хтось знайомий» Шарі Лапена https://balka-book.com/detektiv-1470...nayomiy-297392 яку я придбала в інтернет-магазині Balka Book. Це психологічний трилер, у якому авторка майстерно створює атмосферу тривоги та невизначеності. Книга буквально змушує перегортати сторінку за сторінкою, адже Лапена майстерно інтригує, поступово відкриваючи таємниці героїв. Особливо мені сподобалося, як авторка змальовує персонажів: кожен із них має власні секрети, і здається, що будь-хто може виявитися винуватцем злочину. Твір наповнений несподіваними поворотами, і навіть коли здається, що розгадка вже близько, сюжет змінюється, змушуючи знову сумніватися у своїх припущеннях. Ця книга — ідеальний вибір для тих, хто любить гостросюжетні історії, які змушують думати та аналізувати. Balka Book приємно здивував швидкою доставкою та вигідною ціною, тому тепер знаю, де купуватиму книги й надалі. «Хтось знайомий» не лише захоплює своєю динамікою, а й змушує задуматися над тим, наскільки добре ми знаємо людей навколо нас. Рекомендую всім любителям напружених трилерів!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 19.06.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цитата:
Так само шукаю такий магазин. Але з гарною добіркою по дитячій літературі |
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 | |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 14.06.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цитата:
Я б вам радила на дитячу літературу видавництва Богдан https://bohdan-books.com/catalog/series/104258/ звернути свою увагу. Дуже мені подобається їх сайт та наявність великої кількості саме книжок для дітей різного віку. Купую там літературу вже не вперше і точно знаю, що повернусь ще |
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|