Мир японской анимации. Аниме и манга в Украине. Сообщество форумов  

Вернуться   Мир японской анимации. Аниме и манга в Украине. Сообщество форумов > Общефорумные разделы > Круглый стол
Справка Пользователи Календарь Все разделы прочитаны

Ответ

Опции темы
Старый 29.03.2025, 18:28   #1
Grisha
Странник

Участник форума

Поблагодарил(а): 0
Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
Вы сказали Фуу: 0
Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях
По умолчанию Скільки коштує один кубічний метр обрізної дошки?

Привіт! Потрібно визначити, скільки коштує один кубічний метр обрізної дошки. Я вже порівняв кілька варіантів, але ціни сильно різняться в залежності від магазину. Може хтось з вас уже купував такий матеріал? Як виявити, чи не завищена ціна на куб дошки? Які фактори впливають на її вартість, окрім породи дерева? Поділіться досвідом покупки, буду вдячний за ваші поради.
Grisha вне форума   Ответить с цитированием
Реклама на форуме
Старый 29.03.2025, 18:28   #2
kissska
Советник

Участник форума

Поблагодарил(а): 3
Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях
Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях

Ціна одного куба дошки залежить від кількох факторів: порода дерева, обробка та сушіння. Якщо порівняти ціни, то найдешевша буде сосна, а дорожчий варіант — дуб або ясен. Я зазвичай беру в середньому 3000-3500 грн за куб сосни. Ціна може варіюватися в залежності від сезону, тому варто перевіряти ціни в різних магазинах.
kissska вне форума   Ответить с цитированием
Старый 29.03.2025, 18:29   #3
АнимеГирл
Дружище

Участник форума

Поблагодарил(а): 1
Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях
Вы сказали Фуу: 1
Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях

Ціна одного куба дошки сильно залежить від її породи і обробки. Наприклад, я купував сосну за ціною 2500-3000 грн за куб, а от дубова дошка вже коштує значно дорожче — 5000-6000 грн за куб. Можливо, варто звернути увагу на акції та розпродажі, бо інколи можна знайти значно дешевше.
АнимеГирл вне форума   Ответить с цитированием
Реклама на форуме
Старый 29.03.2025, 18:30   #4
Haruko
Ангел во плоти

Участник форума

Поблагодарил(а): 0
Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях
Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях

Цитата:
Сообщение от АнимеГирл
Ціна одного куба дошки сильно залежить від її породи і обробки. Наприклад, я купував сосну за ціною 2500-3000 грн за куб, а от дубова дошка вже коштує значно дорожче — 5000-6000 грн за куб. Можливо, варто звернути увагу на акції та розпродажі, бо інколи можна знайти значно дешевше.
Ціна на куб дошки може бути різною залежно від породи дерева, його обробки та інших факторів. Але для мене WOODMAX став зручним варіантом, бо вони не тільки пропонують хороший вибір деревини, а й дають можливість обрати матеріал, який підходить по бюджету. Подивіться на їхньому сайті, яка на 1 куб дошки ціна https://woodmax.ua/ наприклад, сосна або ясен — це більш доступні варіанти, а от дуб чи бук вже будуть дорожчі.
Коли я замовляв дошки для ремонту на дачі, вони мені запропонували кілька варіантів — дешевший для зовнішніх робіт і дорожчий для внутрішнього оздоблення. Дуже зручно, бо не доводиться бігати по магазинах і порівнювати ціни — все можна зробити через сайт, не виходячи з дому.
Haruko вне форума   Ответить с цитированием
Реклама на форуме
Ответ