![]() |
#1 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 15.05.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Привіт! Потрібно визначити, скільки коштує один кубічний метр обрізної дошки. Я вже порівняв кілька варіантів, але ціни сильно різняться в залежності від магазину. Може хтось з вас уже купував такий матеріал? Як виявити, чи не завищена ціна на куб дошки? Які фактори впливають на її вартість, окрім породи дерева? Поділіться досвідом покупки, буду вдячний за ваші поради.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Ціна одного куба дошки залежить від кількох факторів: порода дерева, обробка та сушіння. Якщо порівняти ціни, то найдешевша буде сосна, а дорожчий варіант — дуб або ясен. Я зазвичай беру в середньому 3000-3500 грн за куб сосни. Ціна може варіюватися в залежності від сезону, тому варто перевіряти ціни в різних магазинах.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Ціна одного куба дошки сильно залежить від її породи і обробки. Наприклад, я купував сосну за ціною 2500-3000 грн за куб, а от дубова дошка вже коштує значно дорожче — 5000-6000 грн за куб. Можливо, варто звернути увагу на акції та розпродажі, бо інколи можна знайти значно дешевше.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 | |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цитата:
Коли я замовляв дошки для ремонту на дачі, вони мені запропонували кілька варіантів — дешевший для зовнішніх робіт і дорожчий для внутрішнього оздоблення. Дуже зручно, бо не доводиться бігати по магазинах і порівнювати ціни — все можна зробити через сайт, не виходячи з дому. ![]() |
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|