![]() |
#1 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 23.08.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 5 раз(а) в 4 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Мрієте про багатий урожай? Обирайте насіння овочів в "Професійне насіння" https://semena.in.ua/nasinnya-ovochiv/ ! У нашому інтернет-магазині ви знайдете продукцію найкращих виробників, що забезпечує чудову схожість та високу стійкість до хвороб. Овочеві культури, вирощені з нашого насіння, відрізняються насиченим смаком і тривалим зберіганням. Замовляйте прямо зараз та отримуйте якісний посівний матеріал без зайвих витрат!
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Странник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 08.09.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Останнім часом закохалася в кімнатні рослини, і тепер мені дуже хочеться придбати гібіскус — саме той, що цвіте великими яскравими квітами. Бачила кілька варіантів у магазинах, але щось не дуже сподобалися. Може, знаєте, де можна замовити справді гарний гібіскус у горщику?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Коли я шукала, що подарувати мамі на день народження, хотілося чогось незвичайного, але не занадто складного у догляді. Мама завжди любила квіти, особливо ті, що цвітуть яскраво й довго. Так я натрапила на ідею — замовити гібіскус кімнатний https://agro-market.net/ua/catalog/c...tnyy_gibiskus/ тут. Оформила замовлення швидко, обрала сорт із червоними квітами, бо мама обожнює цей колір. Доставили все акуратно, в надійній упаковці, рослина виглядала дуже здоровою. Коли ми разом розпаковували, мама посміхалася, мов дитина. Зараз гібіскус стоїть у вітальні, і кожен новий бутон ми зустрічаємо, як подію. Найприємніше, що мама почала цікавитися іншими сортами, каже, хоче створити маленький квітковий куточок. Радію, що мій подарунок надихнув її на нове захоплення.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|