![]() |
#1 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Привіт! Чи хтось може поділитися досвідом щодо банків, які надають бонуси за реєстрацію на карту з можливістю виведення коштів? Хотілося б дізнатися більше про умови і як отримати ці бонуси
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я давно шукав вигідну пропозицію і знайшов її на сайті https://www.akciya.kyiv.ua/groshi-za-reestraciyu/ зареєструвався в Sense Bank і отримав 100 гривень за реєстрацію. Це було швидко і без зайвих проблем. Всі гроші одразу на картці, і я можу їх використовувати для покупок або виведення на карту. Мені дуже сподобалось, і тепер я користуюсь цією карткою для розрахунків. Рекомендую!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 21.04.2021
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я вперше про таке чую. А за що дають гроші?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 25.05.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Краще використовувати картки Мастеркард. Я хочу вам порадити саме такі картки замовити, оскільки вони дають змогу економити на комісіях, а також часто беруть участь у вигідних акціях та програмах лояльності. Регулярно оновлювані пропозиції доступні на офіційному сайті, Mastercard акції є дуже привабливими та ними часто користуються. Я також, це мені дуже допомагає.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|