![]() |
#1 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 19.01.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Нещодавно вирішила створити власний онлайн-магазин, але розумію, що самостійно просунути його буде важко. Розглядаю варіант звернення до digital-агентства, але не знаю, як обрати надійне і перевірене. На ринку безліч пропозицій, і складно визначити, яке агентство дійсно має досвід та результат. Можливо, хтось із вас вже мав подібний досвід і може поділитися, на що варто звертати увагу? Чи існують якісь сервіси з рейтингами або відгуками?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.03.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Зі свого досвіду можу сказати: не варто ризикувати з випадковими виконавцями. Найкраще шукати перевірене діджитал агентство https://it-rating.ua/digital-agenstvo через спеціалізовані платформи. Сервіс постійно оновлює інформацію, використовує реальні показники діяльності компаній, тож можна бути впевненим у якості. Можна сортувати агентства за містом, бюджетом, переліком послуг – дуже зручно. Я, наприклад, обрав агенцію зі Львова, хоча сам живу в Черкасах. Вони мені зробили сайт, налаштували SEO та ведуть Instagram. Уже через 2 місяці пішли перші замовлення. Раджу шукати виконавців саме через рейтинг діджитал агентств – так в тебе буде гарантія, що звертаєшся до професіоналів, а не до фрілансера-самоучки.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|