![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.06.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Доброго дня! Дуже хочу почати вільно говорити англійською, але сумніваюся, чи можливо це зробити за короткий термін, якщо зараз я лише на початковому рівні. Хтось міг би поділитися досвідом: скільки часу зайняло, щоб подолати мовний бар’єр і почати спілкуватися без страху? Які методики навчання справді допомагають швидко заговорити?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 | |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.06.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цитата:
Я теж була на початковому рівні і довго боялася говорити, але після початку занять у Vipenglish https://vipenglish.com.ua/ моє ставлення до мови кардинально змінилося. Тут основна увага на практиці — викладачі задають багато запитань, і ти мусиш відповідати швидко, що розвиває навички живої розмови і автоматизм. За кілька місяців регулярних індивідуальних онлайн-уроків я подолала свій страх, навчилася легко будувати речення і спокійно підтримувати діалог. Цей підхід працює, бо тут не просто вчать правила, а допомагають застосовувати їх на практиці щохвилини. Тому, якщо є бажання і час — заговорити реально швидко! |
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|