![]() |
#1 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Народ, у мене вже крик душі. Зібралась купити першу свою автівку, дивлюсь тільки б/у, бо на нову взагалі грошей нема. Але от реально боюся попасти в халепу. Один вже продавав “в ідеалі”, а там півмашини фарбовано, про що мовчав. Я взагалі не шарю в техніці, і з такими продавцями трохи страшнувато. Порадьте, як перевірити машину перед покупкою, щоб не купити кота в мішку? Може, є якісь сайти чи сервіси, де можна хоч щось глянути по машині?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() О, знайоме! Я свою першу машину теж хотів брати з рук, то наслухався всякого. І пробіг скручують, і ДТП замовчують, і навіть з документами мутять. Добре, що друг підказав, що перед тим, як щось купувати, треба глянути історію машини через він-код. Це той номер, що на кузові вибитий. Вводиш його в спеціальний сервіс, і можна дізнатися багато цікавого. Я так одного разу мало не взяв машину, яка була в арешті! Вчасно перевірив — зекономив собі купу проблем.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Серйозно? Дуже тобі вдячна за пораду, бо я б і не подумала, що через якийсь код можна щось дізнатись! А підкажи, будь ласка, який саме сервіс ти використовував? І чи там все по-українських машинах показує, бо більшість знайомих казали, що це тільки для іномарок працює? Я б хотіла максимально все перевірити перед тим, як на щось погоджуватись.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Та працює, і навіть дуже! Я користувався сервісом VIN Сheck . Там усе по-простому: вводиш VIN-код автівки — і за пару хвилин отримуєш звіт. Я так перевіряв уже кілька машин, бо шукав собі нормальний варіант. І що класно — воно показує не лише пробіг, а ще й ДТП, проблеми з документами, техогляди, страхові випадки, навіть чи була машина в розшуку. А головне — перевірка авто по він коду дає хоч якесь уявлення, з чим ти можеш мати справу. Це реально корисна штука, особливо коли ти не механік і не хочеш грати в рулетку. Якби всі цим користувались, менше було б розчарованих водіїв.
![]() |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|