![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.06.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Підкажіть, будь ласка, де можна замовити якісне дзеркало з LED-підсвіткою для ванної? Дуже хочеться, щоб було ще й з підігрівом, бо вологість постійна. Не хочу брати абиде, тому шукаю перевірені магазини з реальними відгуками.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 | |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 06.12.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цитата:
Я замовляла своє дзеркало з підсвіткою у FeelMart https://feelmart.com.ua/ і залишилася повністю задоволена: якість на висоті — світло рівномірне, очі не втомлюються, а підігрів просто супер, жодного запотівання навіть після тривалого прийому душу; конструкція добротна, виглядає дорого, а саме дзеркало виконано з вологостійких матеріалів, що дуже важливо для ванної кімнати; обрала модель із поличками — виявилося дуже зручно для дрібниць; окремо хочу похвалити сервіс — менеджери ввічливі, допомогли підібрати потрібний розмір і швидко оформили доставку; FeelMart приємно здивував, рекомендую. |
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|