![]() |
#1 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Привіт! Може, хтось із вас уже проходив цей шлях — вибір таунхаусу в передмісті столиці? Ми з чоловіком серйозно задумались про переїзд ближче до природи, хочеться свіже повітря, спокій і трохи більше простору, ніж у квартирі. Але чим більше читаємо, тим більше питань. На що реально звертати увагу? Хто забудовник, комунікації, сусіди, транспорт — усе важливо. Але ж у рекламі всі гарні й пишуть одне й те ж. Хочеться живих відгуків і реального досвіду. Може, порадите перевірені райони чи конкретні комплекси, де вже живете і задоволені? Буду вдячна за будь-які підказки
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Я працюю в сфері будівництва і добре знаю, як багато значить якість матеріалів, з яких зводиться житло. Саме тому, коли постало питання про власне житло для нашої родини, я ретельно перевіряв усі варіанти. Після довгого аналізу ми зупинилися на комплексі «Sвій Dім 2» від Smart Development https://www.smart-development.ua/svii-dim-2/ це місце одразу сподобалося своєю концепцією - 108 таунхаусів у сучасному стилі, з двома або трьома поверхами, продуманими плануваннями і внутрішнім сквером. Таунхауси під Києвом в цьому ЖК - це розумний вибір для тих, хто цінує комфорт і безпеку. Тут є де припаркувати авто, облаштовані зони для дітей і затишна атмосфера закритої спільноти. Я можу чесно сказати: тут усе зроблено якісно, продумано і з турботою про людей. Це житло, в яке приємно повертатися.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|