![]() |
#1 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Мені порадили зробити мамографію після 40 років, як профілактичний захід. УЗД показало все добре, але для впевненості лікарка сказала не відкладати. Я ніколи не проходила цю процедуру й не зовсім розумію, як це відбувається. Чи потрібно направлення? Чи боляче це? Як вибрати клініку з хорошим обладнанням, щоб знімки були точні, а не просто “для галочки”?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Я робила мамографію восени, тому розповім з власного досвіду. Спершу також хвилювалась, бо багато хто каже, що процедура неприємна. Насправді — відчуття терпимі, триває все дуже швидко, а головне — результат того вартий. Я дуже ретельно шукала клініку, бо хотіла якісне цифрове обладнання та адекватне ставлення персоналу. Знайшла хороший варіант, де все було чітко організовано: запис без черг, результати дали того ж дня, лікарка пояснила знімки. Найбільше допомогло, що я знайшла опис усіх деталей на https://mamolog.com.ua/poslugi/mamografiya/ — там все розписано, що робити, коли йти, як підготуватись. Якщо вперше проходиш, дуже раджу прочитати перед записом — стає набагато спокійніше.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|