![]() |
#1 |
Наставник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 07.09.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Всем привет! Интересует ваше мнение: что заказываете чаще — пиццу или суши? У нас в семье мнения разделились, поэтому ищем компромиссный вариант на выходные. Может, есть хорошие места, где можно взять и то, и другое сразу?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 05.02.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Привет! У нас дома такая же «борьба вкусов», поэтому спасаемся универсальными сервисами. Например, Go Go Pizza предлагает оба варианта — и суши, и пиццу. Мы частенько оформляем доставку суши и пиццы в Дарницком районе тут https://gogo-pizza.com.ua/ru/kyiv/darnytskyi — очень удобно. Пицца приходит горячей, с тонким тестом и насыщенными начинками, а роллы — свежие, с плотным рисом и качественной рыбой. Так каждый получает то, что любит. Отличный способ не ссориться за ужином :)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 11.08.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() У кожного насправді свої переваги. Мені особисто більше суші подобаються, то коли хочу поласувати - йду в ці Суші Київ і тут роблять суші по-справжньому смачно. А ось дружина моя більше піцу любить, так що у кожного свій смак, універсальної страви не існує.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.06.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Хочу знайти хорошу піцерію в Києві з смачною піцою, адекватними цінами та швидкою доставкою. Пробувала кілька варіантів — десь несмачно, десь довго везли, а десь занадто дорого за той рівень, що отримала. Можливо, хтось уже має перевірений варіант, де все на рівні? Цікавлять реальні враження, бо просто читати рекламу вже не хочеться. Дякую наперед!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 06.12.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цитата:
Можу порадити одну піцерію, яку сама для себе відкрила кілька місяців тому — я замовляла у "HellBoy" https://kyiv.hellboy.com.ua/ і з того часу вже не шукаю нічого іншого. По-перше, в них дуже смачна піца з тонким тістом, багато начинки, і всі інгредієнти реально свіжі. По-друге, сервіс на рівні — замовлення завжди приходить швидко, гаряче, красиво запаковане. Дуже подобається їхній розділ з комбо — вигідно виходить, особливо коли замовляю на компанію. Ще великий плюс — приємні ціни й регулярні акції. Словом, це той випадок, коли сервіс перевершив очікування. ![]() |
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|