![]() |
#1 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 28.08.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Привіт! Потрібен хороший дерматолог у Миколаєві, бо з’явилися проблеми зі шкірою, і хочу звернутися до спеціаліста, який реально допомагає. Хтось вже лікувався у місцевих клініках і може порекомендувати досвідченого лікаря з сучасним підходом? Буду вдячна за будь-які поради.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 23.08.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Можу порекомендувати звернутися до приватного медичного центру «Авіценна Медікал», де приймає дерматолог в Миколаєві https://avicenna-medical.com.ua/prij...matovenerolog/ . Там працюють досвідчені спеціалісти, які використовують сучасні методики діагностики та лікування шкіри. Багато пацієнтів залишаються задоволені результатами, особливо при лікуванні акне, дерматитів та інших проблем шкіри. Центр оснащений сучасним обладнанням, що дозволяє точно визначити причину проблеми та підібрати ефективну терапію. Рекомендую записатися на консультацію.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|