![]() |
#1 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Хочу оформити добровільне медичне страхування, але поки не можу визначитися, чи воно реально виправдовує витрати. Маю на увазі, чи покривають такі програми повністю необхідні обстеження, аналізи, лікування в лікарнях і консультації спеціалістів, чи часто доводиться доплачувати самостійно? Хотілося б зрозуміти, чи варто вкладати кошти у цей варіант, бо планую придбати страховку для себе і членів сім’ї.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 22.04.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Особисто я користувалася програмою добровільного медичного страхування понад рік і можу поділитися досвідом: кілька разів зверталася через гострі стани, проходила діагностику та консультації, більшість послуг покривалися без додаткових платежів. Проте іноді виникали випадки, коли специфічні процедури або дорогі ліки не входили в пакет і їх доводилося купувати самостійно. В цілому економія була відчутною, а можливість швидко потрапити до потрібного фахівця важлива перевага.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Советник
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Мій досвід також позитивний, маю хронічну проблему, тому регулярно проходив огляди й аналізи, страхова покривала базові обстеження й консультації, тому загальні витрати зменшилися. Були ситуації, коли для певних високопрофільних діагностик чи терапій потрібна була співоплата, але це траплялося рідко. Найбільший плюс для мене відсутність тривалих черг і швидший доступ до якісної діагностики, що суттєво покращило управління станом здоров’я.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 | |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цитата:
Я оформив програму кілька років тому і вже неодноразово користувався страховим покриттям, одного разу при загостренні довелося лягати в стаціонар, і більшість обстежень та перебування були оплачені за програмою; частину дорогих препаратів купував сам. Для тих, хто хоче отримати детальні роз’яснення про обсяги покриття та можливі винятки, корисно порівняти умови різних пропозицій і читати реальні відгуки, де часто дають поради щодо франшиз та лімітів. Саме тому я радив би звертати увагу на довідкові матеріали про програми добровільного медичного страхування дізнатися більше і це не панацея від усіх витрат, але для мене стало надійним засобом зменшити фінансові ризики при непередбачених проблемах зі здоров’ям. |
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|