![]() |
#1 |
Падший ангел
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Почався навчальний рік і знову виникла проблема – потрібно купити дитині зошити, альбоми, кольоровий картон, папки для праці, та ще й щоб все було якісне. Бігати по кількох магазинах не хочеться, бо це займає купу часу, та й не завжди там є потрібні формати. Чи реально десь замовити все одним списком?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я вирішив саме таке питання через ShopTobi. Там є вся необхідна паперова продукція для школи – від простих зошитів до альбомів для малювання, папок, кольорового паперу та картону. Зручно, що асортимент величезний – можна одразу зібрати повний набір для дитини на семестр чи навіть на цілий рік. Якість мені сподобалась: зошити зроблені з досить щільного паперу, на якому зручно писати кульковою ручкою, чорнило не розтікається. Кольоровий картон і папір яскраві, не мають заломів. Альбоми на пружині – сторінки легко перегортати. Я одразу замовив кілька десятків зошитів і альбомів, і тепер не переживаю, що серед навчального року доведеться бігати та шукати.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|