![]() |
#1 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 19.01.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Останнім часом я часто хворію на застуди, імунітет помітно знизився. Друзі радять спробувати БАДи з вітамінами та екстрактами рослин. Проте в аптеках і магазинах дуже багато різних виробників, і я не знаю, кому довіряти. Бачив рекламу Logic-pharm, але ще не купував у них. Можливо, хтось із вас уже користувався їхніми продуктами? Чи дійсно БАДи від Logic-pharm варто розглядати як варіант для підтримки імунітету? Дуже боюся нарватися на неякісний засіб, тому шукаю поради від людей, які мають досвід.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.03.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я користуюся продуктами Logic-pharm вже кілька місяців. Вибрав їх, бо вони мають сертифікати і прозорий склад, що дуже важливо. Їхні добавки зручні у використанні, і головне – дійсно відчувається ефект, особливо в сезон застуд. На сайті компанії є чітке пояснення про БАДи від Logic-pharm , для чого вони потрібні та як їх правильно застосовувати. Звичайно, чудес чекати не варто, але як підтримка імунітету та загального стану здоров’я – це дуже хороший варіант. Рекомендую звертати увагу саме на перевірених виробників.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|