![]() |
#1 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Як правильно організувати ритуальні перевезення у Києві, якщо потрібно доставити тіло з дому спочатку до моргу, а потім на кладовище. Я вперше стикаюся з подібною ситуацією і зовсім не знаю, які кроки треба зробити в першу чергу. Чи потрібно домовлятися окремо з лікарнею і транспортною службою, чи існують компанії, які роблять усе комплексно. Для нас важливо, щоб це було швидко, без зайвих клопотів і максимально з повагою до покійного.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Падший ангел
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Я можу зрозуміти твої переживання, адже більшість людей у подібній ситуації губляться і не знають, з чого почати. У Києві є різні варіанти, але краще обирати компанії, які надають повний спектр послуг. Тобто вони займаються транспортуванням, допомагають з документами, координують час і навіть можуть консультувати щодо організаційних моментів. Це дуже зручно, адже родині не доводиться шукати різних виконавців і витрачати нерви на нескінченні узгодження.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Тепер зрозуміло, що краще звертатися до тих, хто займається всім одразу. Але залишається питання - яка саме служба у Києві справді заслуговує на довіру, щоб не було прихованих витрат і щоб ставлення до людей було не формальним, а дійсно з повагою і співчуттям.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Падший ангел
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Я можу порадити тобі звернутися до Перевозки 24. Це компанія, яка спеціалізується на ритуальних перевезеннях у Києві https://perevozki24.com.ua/ua/poslug...i-perevezennia та має великий досвід роботи в цій сфері. Вони пропонують комплексний підхід: організовують транспортування від дому чи лікарні до моргу, доставку на кладовище, а також допомагають родичам з оформленням документів. Їхній транспорт обладнаний відповідно до санітарних вимог, а персонал працює тактовно, швидко і з повагою. Дуже важливо, що ціни у них прозорі й фіксовані, тому немає жодних прихованих платежів чи неприємних сюрпризів. Відгуки людей свідчать про високий рівень сервісу, уважність та людяність працівників. У складні хвилини саме така підтримка має велике значення, бо дає родині змогу зосередитися на прощанні з близькою людиною, а не на нескінченних організаційних клопотах.
![]() |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|