![]() |
#1 |
Падший ангел
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Привіт. Хотіла запитати у тих, хто розбирається в алкогольних напоях. Я рідко купую віскі, але зараз думаю взяти пляшку для подарунка. Хочеться, щоб був класичний смак, не надто різкий, і щоб підходив як для людей, які люблять віскі, так і для тих, хто лише знайомиться з ним. Чула різні відгуки про Teacher's, але поки не впевнена, чи варто брати саме його.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() О, Teacher's — це реально класика! В ньому відчувається баланс: не надто різкий, але й не водянистий. Має глибокий смак, з легким димним відтінком, але без перебору. Я свого часу також не був фанатом віскі, але Teacher's став тим напоєм, з якого я втягнувся. Він ідеально заходить як просто під розмову, так і під невелику компанію ввечері. Для подарунка — саме те!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Падший ангел
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Дякую за опис! А скажи, будь ласка, він більше підходить для вживання у чистому вигляді, чи краще поєднувати його з колою, соком або робити коктейлі? Просто не впевнена, чи людина, якій я хочу подарувати, надає перевагу класичному способу чи більш легкому варіанту.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я б сказав, що віскі Teacher's https://maudau.com.ua/category/viski...rand=teacher-s — універсальний варіант. Це шотландський купажований віскі, де поєднується понад 30 сортів солоду. Його міцність 40%, і саме завдяки цьому він має виразний, але при цьому м’який смак. Якщо пити чистим, то відчуваються нотки диму та карамелі, дуже приємно. Але я часто бачив, як його змішують з колою чи навіть апельсиновим соком — і виходить крутий коктейль, легший і більш святковий. Teacher's цінують за якість і доступність: не треба платити шалені гроші, щоб отримати напій із справжнім характером. Тому для подарунка — це відмінний вибір, бо підійде і новачкам, і тим, хто любить класику.
![]() |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|