![]() |
#1 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я вже давно задумуюся над тим щоб комплексно оновити набір для догляду за своїм авто. Зараз використовую стару автохімію яка вже давно втратила ефективність, результат після миття майже непомітний, салон виглядає тьмяно, а колеса швидко забруднюються. Дивився в магазинах - вибір просто величезний: автокосметика для пластику, засоби для скла, шампуні для кузова, різні автоаксесуари від серветок до щіток. Але я не розумію що реально варте уваги, а що є просто маркетинговою приманкою. Може хтось порадить з чого варто почати і які бренди себе добре зарекомендували?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Падший ангел
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Я був у твоїй ситуації і можу сказати що головне правило - не купувати найдешевше. Автохімія має бути якісною бо дешеві варіанти не тільки не дають результату, а й іноді шкодять поверхні. Автокосметика добре працює для збереження вигляду салону та кузова, вона допомагає підтримувати автомобіль у доглянутому стані. Автоаксесуари ж значно спрощують процес, наприклад серветки з мікрофібри чи щітки для важкодоступних місць. Я завжди раджу брати мінімальний набір, а потім поступово доповнювати залежно від потреб.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Так, погоджуюсь, що якість має бути на першому місці. Минулого року я купив дешеву автохімію для скла і вона залишала лише розводи. Тепер хочу підібрати щось перевірене - шампунь для кузова, засіб для очищення салону і кілька автоаксесуарів для зручності. Автокосметика для пластику теж мене цікавить, бо панель і дверні карти виглядають занадто зношеними.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 |
Падший ангел
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Було діло, я також довго шукав надійний магазин де можна купити якісні товари для авто і не хвилюватися за підробки. Зрештою друг порадив мені Test Maker https://testmaker.com.ua/avtohimiya/ і відтоді я купую тільки там. У них реально великий вибір і все зручно розділено: автохімія для скла, кузова, шин, двигуна, автокосметика для салону, пластику та полірування, а ще широкий асортимент автоаксесуарів. Дуже зручно що є детальні описи та відгуки клієнтів, тому легко зрозуміти чи підійде саме тобі. Я замовив там шампунь для кузова, засіб для скла і набір мікрофібри - все приїхало швидко, якість супер, результат видно одразу. Якщо хочеш комплексно доглядати за авто і не витрачати час на сумнівні магазини, то раджу подивитися саме тут.
![]() |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|