![]() |
#1 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 01.02.2024
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Сьогодні сидів за ноутом, відійшов на кухню буквально на 10 хвилин, повертаюсь — а система вже викинула мене з акаунту. Довелося знову вводити пароль і код підтвердження. З одного боку, розумію, що це роблять для безпеки, але коли кілька разів поспіль доводиться входити заново, то починає дратувати. Як ви думаєте, такий автолог-аут реально потрібен, чи це зайве перестрахування?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 02.02.2024
Поблагодарил(а): 2 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() У мене був подібний випадок, коли залишив відкриту вкладку на роботі й відійшов на довше. Добре, що система сама вийшла з акаунту, інакше колеги могли б випадково щось натиснути. Тому я скоріше «за» таку функцію. На фавбет теж згадують про це, мовляв, краще кілька секунд витратити на повторний вхід, ніж переживати за безпеку своїх даних і рахунку. Особисто я вже звик.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 02.02.2024
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я якось працював з корпоративною поштою, де вихід відбувався навіть після п’яти хвилин без руху. Спочатку це страшно дратувало, але згодом оцінив, бо одного разу випадково забув заблокувати ноутбук у коворкінгу. Завдяки автолог-ауту ніхто не отримав доступу. Висновок зробив простий: краще іноді трохи потратитися на повторний вхід, ніж ризикувати доступом до важливої інформації.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|