![]() |
#1 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 01.02.2024
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Найбільший мій виграш був трохи більше 30 тисяч гривень. Спочатку навіть не вірив, що це реально, думав, що десь помилився з підрахунками. Заявку на вивід поставив одразу, але чекати довелось більше доби. Ці години здавалися вічністю — постійно перевіряв рахунок у банку, бо переживав, що щось піде не так.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 02.02.2024
Поблагодарил(а): 2 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() У мене найбільша виплата була майже 50 тисяч. Спершу поставили на додаткову перевірку, і я реально подумав, що все зависло. Але через два дні гроші таки надійшли. Я після цього для себе вирішив, що великі виграші завжди краще планувати з запасом часу. На фавбет можна знайти поради, чому затримуються великі суми, і вони мені тоді дуже допомогли заспокоїтись.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Прохожий
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 02.02.2024
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Цікаво, що саме очікування виплати часто додає більше емоцій, ніж сам виграш. Радість від перемоги швидко проходить, а от хвилювання, чи дійдуть гроші і коли саме, тримає ще довше, ніж будь-яка ставка.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|