Мир японской анимации. Аниме и манга в Украине. Сообщество форумов  

Вернуться   Мир японской анимации. Аниме и манга в Украине. Сообщество форумов > Общефорумные разделы > Общественное мнение
Справка Пользователи Календарь Все разделы прочитаны

Ответ

Опции темы
Старый 29.09.2025, 11:44   #1
BulkasMaslom
Приятель

Участник форума

Поблагодарил(а): 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вы сказали Фуу: 0
Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях
По умолчанию Тема благодійності

А ви колись цікавились темою благодійності? Допомагали іншим? А взагалі вірите благодійним організаціям які є зараз в Україні? От мені цікаво, а якщо я хочу самостійно створити таку організацію, що для цього потрібно?
BulkasMaslom вне форума   Ответить с цитированием
Реклама на форуме
Старый 29.09.2025, 23:21   #2
Susiko
Приятель

Участник форума

Поблагодарил(а): 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вы сказали Фуу: 0
Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях

Цитата:
Сообщение от BulkasMaslom
А ви колись цікавились темою благодійності? Допомагали іншим? А взагалі вірите благодійним організаціям які є зараз в Україні? От мені цікаво, а якщо я хочу самостійно створити таку організацію, що для цього потрібно?

Я все життя стараюсь допомагати іншим, і вважаю це нормальним. Щодо довіри до організацій, тут важливо вибирати ті, які мають гарну репутацію, регулярно публікують звіти та прозоро показують, на що йдуть кошти.

Якщо ти хочеш створити власну організацію, то це амбітний і дуже похвальний крок! Насправді, це не так складно, як здається, але вимагає чіткого дотримання процедури. Спочатку потрібно визначитися з метою фонду, вибрати його назву та керівні органи (зазвичай це засновники, наглядова рада та дирекція). Далі йде етап оформлення документів — це статут, протоколи зборів засновників, заява про реєстрацію. Після цього подаються документи до Міністерства юстиції. У статуті обов'язково треба прописати, як фонд працюватиме, як будуть прийматися рішення та як саме використовуватимуться кошти. Вся ця процедура детально описана. Якщо тобі потрібна покрокова інструкція, як це все оформити, раджу подивитися статтю на сайті руху Щедрий Вівторок — https://givingtuesday.ua/statti/yak-...godijnyj-fond/ можливо це допоможе на початку такої благородної справи.

Последний раз редактировалось Susiko, 29.09.2025 в 23:22.
Susiko вне форума   Ответить с цитированием
Реклама на форуме
Ответ