![]() |
#1 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 01.02.2024
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я кілька разів виводив гроші на картку Visa, і майже завжди чекати доводилося щонайменше 5–6 годин. Один раз гроші прийшли за годину, і це було приємним сюрпризом. Але були й випадки, коли затягувалося майже на добу. Тож швидкість тут непередбачувана.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 02.02.2024
Поблагодарил(а): 2 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() У мене схожий досвід. Виплати на Mastercard зазвичай швидші, ніж на Visa, але все залежить від банку. Одного разу навіть отримав гроші за пів години, а інколи доводилось чекати до наступного дня. На фавбет я бачив інформацію, що різні банки обробляють заявки по-різному, і це дійсно пояснює такі коливання.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Прохожий
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 02.02.2024
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Очікування виплати після виграшу — це як ще один момент азарту. Ти ніколи не знаєш, чи прийдуть гроші миттєво, чи доведеться кілька годин або навіть діб стежити за балансом у додатку. Це додає додаткового напруження після гри.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|