![]() |
#1 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Хочу замовити букет онлайн, але боюся, що прийде не той, що на фото — або зів’ялий. Які моменти треба враховувати, щоб не розчаруватись при отриманні? Що питати у служби доставки чи в магазині перед оплатою?
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Дружище
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 1 Поблагодарили 6 раз(а) в 6 сообщениях Вы сказали Фуу: 1 Вам сказали Фуу 4 раз в 4 сообщениях |
![]() Коли я замовляю квіти онлайн, спершу перевіряю фото букета — чи реальні, чи від клієнтів. Дивлюсь, чи магазин дає гарантію чи заміну, якщо щось піде не так. Завжди питаю, чи зроблять фотозвіт перед доставкою. Ще важливо: чи вказаний час доставки, чи змінюють букет, якщо хтось з сортів відсутній.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ангел во плоти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 13.04.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 8 раз(а) в 8 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Добре, що ти про фотозвіт сказала — це мене врятувало б багато разів. Я ще бачив пораду: звертати увагу на сезонність квітів — коли сорт не в сезоні, він дорожчий і швидше в’яне. Також читав, що опис букета має бути детальний: висота, кількість стебел, види квітів. І варто обирати магазини з хорошими відгуками на доставку у твоєму місті. Уявляю: замовляю рожеві троянди, а мені присилають якісь «економ»-рози іншого кольору — ось цього боюся найбільше.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#4 | |
Падший ангел
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.04.2020
Поблагодарил(а): 3 Поблагодарили 7 раз(а) в 7 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
![]() Цитата:
перше — завжди дивись, чи магазин формує букет після замовлення, а не тримає «готові запасні». Якщо композиція складається за твоїм побажанням — шанс, що отримуєш те, що хотіла, набагато вищий. друге — при замовленні пиши в коментарі, що хочеш фото перед відправкою, щоб побачити готовий букет і схвалити його чи попросити допрацювати — майже всі серйозні сервіси йдуть на це. третє — перевіряй, чи магазин має чіткий опис: вид квітів, кількість, довжина стебел, чи буде зелень, упаковка. Якщо опис «букет троянд» без деталей — ризикове замовлення. четверте — обирай магазини, які працюють у твоєму місті, дивись їх доставку: чи можуть доставити в потрібний час, чи є доставка «до дверей», чи кур’єр телефонує. п’яте — зверни увагу на догляд після доставки: підрізати стебла під кутом, міняти воду, тримати подалі від сонця і батарей — це все продовжить життя букета. Я, з власного досвіду, багато разів замовляла через один сервіс, де я вказувала, що хочу троянди кольору «ніжно-рожеві», побажання щодо упаковки, і перед доставкою мені надсилали фото, я могла відкоригувати — результат завжди краще очікуваного. Якщо магазин, наприклад інтернет магазин Kvitna, дає такі опції — це великий плюс для надійності. |
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|