![]() |
#1 |
Прохожий
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.03.2023
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Маю дерев’яну терасу, яку побудував два роки тому. Спочатку все було чудово, але зараз почав помічати темні плями на дошках і неприємний запах, особливо після дощу. Підозрюю, що це грибок або початок гниття. Хочу зберегти деревину, бо повністю замінити терасу дорого. Чув, що звичайні фарби не допомагають, а лише приховують проблему. Хто може підказати, як грамотно обробити дерево, щоб воно не псувалося й мало гарний вигляд довгі роки? Цікавлять засоби, які не шкідливі для людей і не втрачають ефекту після зими.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 19.01.2022
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Ви праві — звичайна фарба лише маскує проблему, але не захищає дерево зсередини. Я можу порадити натуральні засоби на сайті Bionic House. Їхня продукція має просочуючу властивість до 10 мм у глибину, завдяки чому захищає деревину від гниття, вологи й навіть ультрафіолету. Засоби не містять токсичних компонентів, тому безпечні для людей і тварин. Ефект триває до 5 років, що підтверджено багатьма користувачами. До того ж, вони мають великий вибір відтінків, тож можна не лише захистити, а й прикрасити терасу.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|