![]() |
#1 |
Прохожий
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 14.08.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Шановні колеги, де можна придбати сучасне зварювальне обладнання в Україні? Будь ласка, порекомендуйте надійних постачальників або магазини, які спеціалізуються на професійній техніці.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 19.06.2020
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Як досвідчений зварювальник із п'ятирічним стажем, я вже не раз звертався до ""Jasic Ukraine"" https://jasic.ua/ за сучасним обладнанням. Їхній магазин пропонує широкий вибір товарів оригінального походження, необхідних для зварювання, за ексклюзивними дилерськими цінами. Особливо сподобалися мені апарати для TIG-зварювання – надійні, потужні і з відмінною гарантією. Це справжня знахідка для тих, хто цінує якість без зайвих витрат.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Прохожий
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 14.08.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Дякую за корисну рекомендацію щодо ""Jasic Ukraine""! Це допомогло мені швидко знайти надійне обладнання.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|