![]() |
#1 |
Знакомый
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 01.02.2024
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Кілька тижнів тому ставив на футбол через мобільний додаток під час матчу — помітив, що коли коефіцієнти змінюються швидше, я встигаю “спіймати момент” і поставити трохи вигідніше. А в старій версії інтерфейсу оновлення йшло з затримкою, і ти часто опиняєшся вже “пізніше”, ніж ринок. От у той день я зайшов через favбет , і різниця між коефіцієнтом “в голові” і тим, що на екрані — була суттєвою.
|
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|
![]() |
#2 |
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 02.02.2024
Поблагодарил(а): 2 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
![]() Я теж звернув увагу, що оновлення коефіцієнтів може грати вирішальну роль. На фавбет
іноді коефіцієнти змінюються настільки швидко, що можна буквально за секунду побачити різницю між виграшем і програшем. Я тепер завжди чекаю кілька секунд перед натисканням, щоб переконатися, що ставка піде за актуальним коефом. І якщо бачу різку зміну — краще утриматись, ніж поставити “впопихах”. |
![]() |
![]() |
Реклама на форуме | |
|