|
|
#1 |
|
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 02.02.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
Народ, кто недавно выводил крипту на карту? Какие сейчас комиссии? Хочу продать немного ETH, но не знаю, где выгоднее.
|
|
|
|
| Реклама на форуме | |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 18.01.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 1 раз в 1 сообщениях |
Первый мой совет – не рискуй с непонятными обменниками типа Бесчейндж, лучше обратись к Обмифу https://obmify.com/ru/currency/trx Они работают давно, курс адекватный, а главное – без задержек и лишних проверок. Сама не раз обменивала у них, всегда все четко и без сюрпризов. Используй украинские сервисы и будешь спокойным за свои деньги.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 29.11.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
повністю з вами згідна.
|
|
|
|
| Реклама на форуме | |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Коллега
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 27.08.2021
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях Вы сказали Фуу: 0 Вам сказали Фуу 0 раз в 0 сообщениях |
В своей крипто-практике я часто обращаю внимание на активы, при которых dash курс к доллару демонстрирует положительную динамику. Меня всегда интересует сколько стоит Dash https://whitebit.com/ru/assets/DASH , ведь этот показатель помогает понять рыночные тренды. Регулярный анализ позволяет принимать взвешенные решения по инвестициям. Рекомендую всем, кто следит за криптовалютами, не забывать проверять актуальный курс.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 28.12.2021
Що виводити якщо я ще нічого не вмію?
Добавлено через 53 секунды Скажіть ви довго вчилися розбиратися що там з тою криптою? Як взагалі почати заробляти? Може вкласти пару сотень баксів і воно все буде добре? Последний раз редактировалось BulkasMaslom, 24.10.2025 в 23:32. Причина: Добавлено сообщение |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Приятель
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Участник форума Регистрация: 28.12.2021
Цитата:
Ти знаєш, розібратися з криптою – це не швидкий процес, не можна просто "закінчити навчання" і все знати. Це постійний процес, бо сфера змінюється шалено швидко! Щодо "вкласти пару сотень баксів і щоб усе було добре" – це дуже ризикована стратегія. Крипта – це високоризиковий актив, і починати треба з освіти, а не з інвестицій. Раджу почати з вивчення базових принципів: що таке блокчейн, як працює біткоїн, що таке гаманці та яка є різниця між монетами і токенами. Не кидайся одразу в торгівлю. Краще спочатку розібратися у механізмах і безпеці, бо шахраїв тут вистачає. Щоб отримати якісь корисні поради та статті про крипту, раджу шукати перевірені ресурси. Наприклад, багато новачків починають з інформації про Alpha Points Binance https://www.web3.org.ua/alpha-points-binance – це може дати тобі розуміння про те, як працюють деякі механізми на великих біржах. Починай з малих сум, які тобі не страшно втратити, і поступово збільшуй знання та досвід! |
|
|
|
|
| Реклама на форуме | |
|
|
|